Willian van de Luijtgaarden

Lyconet Consultant

Bouwen aan klantenloyaliteit is mijn passie

Ik ben Willian van de Luijtgaarden, ben 55 jaar jong en woon in Etten-Leur. In mijn vrije tijd geniet ik van de leuke dingen in het leven zoals een ‘terrasje pakken’, lekker uit eten gaan of een leuke stedentrip. Daarnaast lees ik ook heel graag en doe ik veel aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Thuis heb ik gezelschap van 4 hele leuke hondjes, eigenlijk een beetje uit de hand gelopen hobby. Maar super gezellig en leuk dus.

Via een collega Lingerie vertegenwoordiger ben ik een aantal jaren geleden in contact gekomen met Global Marketing. Voor mij een totaal nieuwe branche, maar zeker direct geïnteresseerd. Met de uitleg die ik kreeg, begreep ik direct dat er voor ondernemers een ideale mogelijkheid is om klanten te binden aan het eigen bedrijf en tevens de mogelijkheid is om er geld aan te verdienen. Het leek in eerste instantie ‘te mooi om waar te zijn’ maar inmiddels weet ik dat dit echt zo werkt.

Nu ben ik volop aan de slag om ondernemers te helpen met hun klantenloyaliteit. Het is echt een missie voor mij geworden. Als Global Marketing agent ben ik in staat om met mijn kennis en ervaring andere ondernemers te helpen. Om nog meer impact te kunnen maken zoek ik samenwerking met andere mensen die dit ook heel graag zouden willen doen. Ben jij ook zo’n iemand of ben jij geraakt door mijn story? Dan kom ik heel graag in contact met je en gaan we samen een ‘terrasje pakken’ als dat mogelijk is.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

Mobiel: 06-81381700

E-Mail: cashbackvragen@hotmail.com

Ik spreek je snel!

"Samen zijn we sterk"

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.