Wil jij met Steven contact opnemen?

06-53294098

Heb je een vraag of wil je met mij in contact komen? Stuur mij dan een e-mail of whatsapp bericht. Ik geef dan zo snel mogelijk een reactie of ik neem zelf contact met je op.

Hier staan de meest gestelde vragen

Is networkbooster een bedrijf?

Ja, Networkbooster is een handelsnaam van Tell-A-Friend BV te Kortgene en is ingeschreven bij de kamer van koophandel te Middelburg onder nummer 22029020. Het BTW nummer is NL801474851B02

Hoeveel tijd moet ik hieraan besteden?

Dat is afhankelijk van het doel wat je voor ogen hebt. Je bent zelfstandig en baas over je eigen agenda. Maar als je dit succesvol wil gaan doen kost het tijd. Zonder actie geen resultaat. (Bijna) Iedereen combineert dit met het huidige werk en kan prima part-time. Stelregel is dat je de eerste drie maanden hier wekelijks tijd voor vrij maakt. Aantal uren bepaal je zelf of in overleg met je contactpersoon/upline. Regelmatig iets doen is belangrijker dan af en toe veel.

Kan iedereen dit doen?

Jazeker, mits 18 jaar of ouder. Met de juiste instelling en begeleiding ga je het resultaat halen wat je voor ogen hebt.

Moet je dit alleen doen of krijg je begeleiding?

Het online trainingsprogramma bestaat uit de Professional Booster methode. Daarnaast is het mogelijk om een extra 1 op 1 coaching bij te boeken. Er is een besloten facebook community waarin kennis wordt gedeeld en er vragen gesteld kunnen worden. Binnen enkele dagen heb je altijd antwoord. Met iedereen wordt persoonlijk besproken welke begeleiding gewenst is.

Wat wordt er van mij verwacht?

Als je de keuze gemaakt hebt om te starten zal je duidelijke afspraken maken met Steven over het vervolg. Commitment aan jezelf, maar ook aan de andere mensen die je willen helpen. Neem hierin je eigen verantwoordelijkheid, dan is succes het logische gevolg.

Kan je ook vanuit huis werken?

Jazeker! Met een laptop, telefoon en internet heb je alle techniek bij de hand  wat noodzakelijk is. Zorg wel voor een goede omgeving om te kunnen werken. Hou privé en werk zoveel mogelijk gescheiden.

Hoe nodig ik andere mensen uit?

Door middel van (persoonlijk) contact of door gebruik te maken van social media. Dit kan op vele manieren en in de Professional Booster training wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed. We hebben een handige hulpmiddel om eenvoudig je ‘wie-ken-ik lijst’ te maken. Fase 1 is connecten en in gesprek gaan met mensen. (Netwerken)

Hoe kom ik aan de juiste informatie?

Met behulp van de online leeromgeving wordt je de weg gewezen. Het professional booster programma is zo ontwikkelt dat je alles leert wat noodzakelijk is. Neem zelf een actieve houding aan om te willen leren en groeien. Ga stap voor stap aan de slag en neem ook de tijd. Alles in je eigen tijd en tempo.

Kan ik dit ook direct met anderen starten?

Ja, dat kan zeker. Goede begeleiding van je upline/aanbeveler bij aanvang is dan wel noodzakelijk. Ga dit direct samen gaat doen, dat zal heel goed zijn voor jouw motivatie en (gezamenlijk) succes.

Het lijkt op een piramidesysteem. Klopt dat?

Goede vraag en wordt regelmatig gesteld. Piramidesystemen zijn bij wet verboden. Een netwerkstructuur wekt de indruk van een piramide, maar het is een businessmodel welke al vele jaren wordt toegepast. Iedereen heeft gelijke kansen en het is dus niet afhankelijk of je eerder gestart bent. Je inzet en strategie zijn bepalend voor het succes. Geld verdienen lukt alleen als je er ook voor werkt.

Is Netwerkmarketing hetzelfde als Multi-level-marketing (MLM)?

Nee, er zijn kleine verschillen maar in grote lijnen is het vergelijkbaar. Bij netwerkmarketing hoef je geen fysieke producten te verkopen. Daar draait alles om de persoonlijke aanbeveling van een product en/of diensten die jij niet zelf verkoopt. Daar krijg je commissies voor. Dit is het beste te vergelijken met affiliate marketing wat in de online verkoop veel gebruikt wordt.

MLM wordt gebruikt bij bedrijven waarbij je zelf wel producten en/of diensten gaat verkopen. Je maakt altijd gebruik van een netwerkstructuur waarbij het 'sneeuwbal effect' via het verdienmodel altijd voor extra commissies zorgt. Let op, dit gaat niet vanzelf maar biedt een uitgelezen kans om wel passief inkomen op te bouwen in de toekomst. 

Welk risico loop ik en kan ik ook stoppen?

Het risico is financieel te verwaarlozen. Starten met een netwerkmarketing business is zeer laagdrempelig. Je hebt de mogelijkheid om betaalde middelen in te zetten om sneller succes te hebben. Het professional booster programma geeft je structuur om dit businessmodel goed uit te rollen.

Moet je hiervoor verkoopervaring hebben?

Nee, dat hoeft niet, maar als je er al goed in bent is dat handig. De rol van de marketeer is die van ‘verbinder’. Echter, je start je eigen business en het verdienmodel gaat werken als je de juiste inspanning gaat verrichten door te verbinden via mond-tot-mond reclame. Het concept moet dus wel ‘verkocht’ worden met passie en enthousiasme.

Wanneer ga je geld verdienen en hoeveel?

Bepalend is je inzet, strategie en carrièreplan. In het carrièreplan staat wat er voor nodig is om daadwerkelijk inkomsten te gaan krijgen en onder welke voorwaarden. Dit geldt niet niet alleen voor jezelf, maar ook je teamleden. Je helpt hen om geld te verdienen. Als zij geld verdienen, verdien jij ook. Op de langere termijn zorgt dit voor passief inkomen.

Hoe ga ik om met weerstand van andere mensen?

Netwerkmarketing is een businessmodel en jij kiest om hier actief in te zijn. Een ander wellicht niet. Dat is prima en respecteer dat. Iedereen mag zijn eigen keuze maken. Focus je op de mensen die jij kan helpen om hun probleem op te lossen of wensen te vervullen. Wees positief en laat andere mensen in hun waarde. Er zijn meer dan voldoende mensen waar jij mee samen gaat werken.

Moet ik ondernemer zijn?

Nee, niet noodzakelijk. Een account staat in de meeste gevallen op naam van een natuurlijk persoon geregistreerd. Maar je kan ook via een onderneming actief zijn. Je start jouw eigen business op en doe dat serieus met passie om succes te behalen.

Moet ik belasting betalen over de opbrengsten?

Ja, iedere burger betaalt nu eenmaal belasting. Je inkomsten zijn altijd hoger dan de belasting die je moet afdragen, Kortom… altijd interessant. Hoeveel belasting hangt af in welke belastingbox je het moet aangeven en de hoogte van het bedrag. Dit hangt volledig af van je persoonlijke situatie en is je eigen verantwoordelijkheid. Vraag eventueel advies bij een eigen financieel adviseur.

Networkbooster is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02

CONTACT: Steven Witkam | 06-53294098 | [email protected]


© 2024: NETWORKBOOSTER • Algemene voorwaardenPrivacy beleidCookie beleid