"Elke keuze die je maakt bepaald de koers van je leven"

Wie ben ik?

Graag wil ik mij even voorstellen zodat jij een voorstelling van mij kunt maken.

Mijn naam is Steven Witkam en ik kom uit het zonnige Zeeland. Mijn eerste business had ik toen ik 20 jaar was. Ik kom uit een echt ondernemersgezin. Ben nog net niet onder de toonbank geboren. Mijn ouders hadden een winkel in algemeen textiel. Wij hadden het als gezin niet slecht maar er werd altijd hard gewerkt. Ik wist niet beter dat ‘de winkel’ een onderdeel was van het gezin. Niet erg, het heeft mij veel kennis, doorzettingsvermogen en ervaring gegeven.

Mijn ouders hebben mij altijd geleerd: “kan niet bestaat niet. Waar een wil is, is een weg”. Dat heeft mij ontzettend veel vertrouwen gegeven. Ik wil je dan ook graag meenemen in mijn ondernemersreis. Als ik succesvol kan zijn met mijn business dan kan jij dat ook.

In Goes en omstreken waren wij een begrip. Een echt familiebedrijf met Zeeuwse roots en dat meer dan 125 jaar.

" Dare to dream big in this life. Dare to stretch your mind, body and spirit. If your mind is ready, you are ready "

In 1986 hebben mijn vrouw Diny en ik een deel van het familiebedrijf overgenomen. Wij zijn ons verder gaan specialiseren in de lingerie branche. Meerdere filialen waren het gevolg met op een gegeven moment een team van 25 dames. Wij hebben de Zeeuwse markt en omstreken goed kunnen bedienen. De eerste jaren waren 60-70 uren per week werken heel normaal. Want ja, een “echte” ondernemer draaide daar zijn hand niet voor om.

Even een grote stap vooruit. In 2012 kwam ik per ongeluk in aanraking met een wereldwijd shoppingplatform. Een collega ondernemer nodigde mij uit voor een presentatie over een gezamenlijke klantenkaart. Juist omdat hij mij uitnodigde was ik bereid om te gaan luisteren.

Die presentatie is voor mij life-changing geweest. Ik zag dit concept waarbij het mogelijk was om serieus geld te verdienen door samen te werken. Mijn eerste kennismaking met aanbevelingsmarketing en dit businessmodel.

Het heeft mij tot de dag van vandaag niet meer losgelaten! Ik ben van alles erover gaan lezen en naast mijn werk als ondernemer (met goedlopende winkels), ben ik gestart als netwerk marketeer.

In augustus 2018 verkochten wij onze winkels. Na 35 jaar heel hard werken hebben wij heel bewust deze keuze gemaakt. Het was doodeng. Bijna niemand begreep onze keuze om een goed lopend familiebedrijf van de hand te doen in ruil voor een carrière in aanbevelingsmarketing.

Dat was heftig want ik deed mijn levenswerk van de hand maar tegelijkertijd ook enorm krachtig. Omdat ik koos voor mijn gezin en vrijheid. Iets wat ik de laatste jaren enorm gemist had. Ik MOEST namelijk van alles waar ik zelf niet voor gekozen had. Ik wilde terug gaan naar de basis… en ik wilde meer doen waar ik passie voor heb: Mensen helpen!

Mijn passie, gedrevenheid en ervaring in netwerkmarketing is de afgelopen 10 jaren alleen maar sterker geworden. Inmiddels heb ik bijna 600 netwerk marketeers

in mijn netwerk met ruim 20.000 klanten.

De Corona crisis was een vervelende en veranderende periode, maar achteraf gezien heeft het mij ook veel gebracht. Ik ben gestart met Networkbooster en heb een eigen online leeromgeving opgebouwd. Hoe makkelijk wil jij het hebben. Vanuit je eigen stoel kennis opdoen en je eigen succesvolle business opbouwen in je eigen tempo en je eigen tijd.

Ik laat jou zien welke stappen jij moet nemen om binnen 6 maanden een extra maandinkomen te verdienen.

Networkbooster is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02

CONTACT: Steven Witkam | 06-53294098 | [email protected]


© 2024: NETWORKBOOSTER • Algemene voorwaardenPrivacy beleidCookie beleid