GRATIS: De 10 gouden Boostertips

Met Lyconet jouw succesvolle business starten.

Het bewezen businessmodel van Lyconet verbindt klanten en bedrijven aan elkaar. Op basis van klantloyaliteit realiseren bedrijven meer omzet en klanten extra voordeel. Jij ontvangt over iedere euro omzet een marketingbonus...


Het is geen 'rocket science'. Het hele businessmodel is gebaseerd op de werkelijke economie en iets wat wij allemaal dagelijks doen: CONSUMEREN!


Ik wil mijn 10 gouden Boostertips met je delen. In mijn gratis e-book heb ik deze tips voor je uitgewerkten en ga ik je op weg helpen waardoor je veel tijd gaat besparen.


Vul je gegevens in en je hebt direct toegang tot het e-book.

Veel leesplezier en inspiratie.

Ik heb een persoonlijke boodschap voor jou!

Herken je dit?

Jij bent op zoek naar een businessmodel waarmee je een extra inkomen kunt verdienen, een positief leven kunt leiden en echt meer vrijheid gaat ervaren. Geen luchtkastelen of vage beloftes, maar gewoon een real business die wereldwijd werkt.

5 jaar geleden ben ik mijn hart gaan volgen en heb mijn succesvolle winkels verkocht. Ik wilde terug naar de basis. Iets wat ik het allerliefste doe: andere mensen helpen en mijn kennis delen. Zodat ook zij geld gaan verdienen binnen mijn netwerk.

Het eerste jaar was ik zoekende en had niemand waar ik echt op terug kon vallen. Ik werkte dubbele uren en had vele gesprekken. Maar mijn netwerk groeide onvoldoende. Wat ik ook deed, wat ik ook probeerde, welke actie ik ook ondernam, het resultaat viel tegen. Op dat moment was dat voor mij een echte eye-opener. Als het voor mij als MKB ondernemer met 35 jaar ervaring al lastig was om met Lyconet verder te groeien, hoe is het dan wel niet voor jou?

Na enig zelfreflectie heb ik het roer omgegooid en niet zonder succes! Mijn netwerk is inmiddels uitgegroeid naar ruim 600 Lyconet marketeers.

Je kunt je voorstellen dat het een enorme reis is geweest de afgelopen jaren. Soms met diepe dalen en veel leermomenten. Maar het is het meer dan waard. Bij dit businessconcept komt zoveel meer kijken dan alleen maar mensen verbinden binnen je netwerk. Er zijn zoveel stappen te nemen dat veel (startende) Lyconet-marketeers niet zien waar ze op moeten focussen en daardoor stil vallen. Dit is zo jammer en zeker niet nodig.

Ik laat jou zien welke stappen jij moet nemen om succesvol met Lyconet jouw business te starten. Laat je naam en e-mail adres achter en ik deel met jou mijn 10 gouden Boostertips. Zodat jij resultaat gaat bereiken waar je naar op zoek bent.

Reviews

Dit is de ervaring van een aantal mensen die reeds samenwerken met Steven Witkam en Networkbooster:

Gert Staal marketeer

Gert Staal

Ik ken Steven via de lingeriebranche, wij hebben hierin jarenlang samengewerkt. Hij als retailer en ik als leverancier, wat altijd zeer prettig was.

Op een dag hadden wij voor de lingerie collectie een afspraak gepland, en zie ik op de parkeerplaats zijn bus staan met daarop reclame van een bedrijf in klantenloyaliteit en mijn nieuwsgierigheid was daarmee ontstaan en ben ik met Steven hierover in gesprek geraakt. Toen had ik nog geen idee dat dit bedrijf later zo belangrijk voor mij zou worden.

Onze gezamenlijke insteek is het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) te helpen om meer te doen met klantenbinding, hoe mooi is dat.

Dit 1e gesprek heeft meerdere gesprekken tot gevolg gehad, zelfs reizen naar het buitenland , trainingen, workshops, dit om maar via het bedrijf meer kennis en info te krijgen.

Als je vragen hebt, Steven maakt tijd voor je vrij en komt zijn afspraken na. Wat het mooie is van Steven, maar ook zijn vrouw Diny, ze staan altijd voor je klaar, helpen je en adviseren je waar nodig.

We hebben nu bijna dagelijks contact, we bedenken strategieën hoe het MKB verder te helpen. Steven heeft veel ervaring met het mkb, maar zeker ook veel kennis over het klantenloyaliteitssysteem.

Steven, bedankt dat je toen tijd voor mij hebt vrijgemaakt. Dit heeft geresulteerd in een zeer fijne samenwerking en ik verheug me op de toekomst.

Samen verder de business opbouwen.

Gert Staal

Leon Tholenaar marketeer

Leon Tholenaar


Mijn Naam is Leon Tholenaar en ik ben zelfstandig ondernemer met een ambulante kaashandel en spel- en attractieverhuur. In 2014 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Steven Witkam.

Ik werd op een dag door een collega ondernemer gebeld en die vertelde mij dat hij iets bijzonders had. De volgende dag ben ik bij hem langs gegaan en heeft hij mij uitgelegd wat het was. Samen een shoppingnetwerk opbouwen op basis van dagelijkse boodschappen en dat wereldwijd. Tevens was er de mogelijkheid om zelf aan te sluiten met mijn bedrijf met een prachtig klanten loyaliteitssysteem. Ik ben een actieve ondernemer en sta open voor nieuwe ontwikkelingen.

Een week later ben ik naar een info avond gegaan en heb ik ook met Steven kennis gemaakt.Sinds die tijd ben ik steeds enthousiaster geworden, heb de kansen en mogelijkheden met dit concept gezien en nu naast mijn huidige werk zeer actief om dit verder uit te bouwen.

In de tussenliggende periode heb ik met de andere netwerkers diverse grote seminars bezocht. O.a. in Praag, Krakau en in Gelsenkirchen Duitsland. Wat een inspiratie om hier bij te mogen zijn, te leren van de beste mensen die je kan bedenken in netwerkmarketing en bovendien erg gezellig.

Ik heb nu ook een team die ik aanstuur en zo groei ik verder met mijn netwerk. Ik heb nog steeds veel contact met Steven en zijn vrouw Diny die mij helpen steeds beter te worden door samen te werken.

TOGETHER WE ARE STRONG.

Leon Tholenaar

Marco Rietveld marketeer

Marco Rietveld

Ik heb Steven een aantal jaar geleden via mijn netwerk BNI leren kennen.

Na kennismaking en uitnodiging van Steven voor een 1 op 1 gesprek heeft hij mij verteld over zijn business. Omdat ik van uitdagingen hou en het leuk vindt om met mensen en ondernemers om te gaan was ik direct geïnteresseerd.

Na wat gesprekken ben ik mij verder gaan verdiepen in het verdien model en wat ik zelf nog eens zou willen.

Ik heb ervoor gekozen om met deze business te gaan starten naast mijn eigen bedrijf. Dit bevalt mij erg goed, mede omdat ik Steven en zijn vrouw heb leren kennen als mensen die beloven en doen. Ze helpen je graag met je business en waar je altijd op terug kan vallen als je vastloopt. Maar ook iemand die bezig is met de toekomst en continue met je meedenkt, je steunt en waar je een mooie sparringpartner aan hebt.

Samen bouwen aan een wereldwijd shopping netwerk en een vrij leven dat is ons/mijn streven.

De nieuwe marketeer

Nieuw talent

Ben jij het volgende talent die samen met Steven de juiste stappen gaat zetten om een succesvolle business op te bouwen? Om geld te besparen én om geld te verdienen?

Andere talenten zijn jou reeds voor gegaan door de keuze te maken om met Steven samen te werken.

Networkbooster is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02

CONTACT: Steven Witkam | 06-53294098 | [email protected]


© 2024: NETWORKBOOSTER • Algemene voorwaardenPrivacy beleidCookie beleid