Wendy van Roy

Lyconet consultant

Van droom naar werkelijkheid

Zou jij graag meer vrije tijd willen en succesvoller worden in jouw werk? Wil je weten hoe dit kan?

Met de juiste mindset kun je meer bereiken dan je denkt! Ik neem je graag mee om te groeien als persoon en samen aan een succesvolle toekomst te bouwen!

Wie ben ik? Als jong meisje uit een ondernemersfamilie startte ik in 2011 mijn eigen zaak. Het maken van eigen beslissingen en het proeven van de vrijheid is mij enorm bevallen. Mijn droom is vrijheid, mooie reizen gaan maken, dingen doen die ik leuk vind, financieel onafhankelijk zijn en dus de vrijheid hebben om mijn eigen keuzes te maken.

Door constante verandering van de economie wilde ik iets nieuws beginnen wat niet zo “economisch” beïnvloedbaar is. Zo ben ik via een kennis in contact gekomen met het businessmodel van Global Marketing Agency, wat zorgt dat je een inkomen opbouwt. Vanuit huis is dit makkelijk te combineren met je huidige werk. Ik combineer dit perfect naast mijn part-time baan en deel ik mijn eigen tijd in!

Wil jij weten of Global Marketing iets voor jou is? De korte video presentatie start direct na registratie.

Stuur me een berichtje en ik kijk graag samen met je of deze business ook bij jou past!

What ever you decide to do. Make sure it makes you happy

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.