Geld besparen én geld verdienen!

Als iemand vraagt WAT ik doe, antwoord ik: “Ik breng klanten en bedrijven dichter bij elkaar, en daarvoor ontvang ik commissies.

“Doe jij boodschappen”? Heb je ooit echt Cashback ontvangen voor je dagelijkse aankopen? En kan je daar ook geld aan verdienen?

In mijn Business Booster webinar leg ik je precies uit hoe ook jij geld kunt besparen én verdienen aan dit wereldwijde shoppingplatform.

Hoe jij geld gaat besparen én geld kunt verdienen aan dagelijkse aankopen.

Ik ben een ECHTE Influencer! Mijn aanbeveling brengt enorm voordeel voor Iedereen. De meeste voor de klant, zoals jij en ik – je familie – mijn familie.

Alle mensen die ik hierover verteld heb, zijn nu super blij, omdat ze rond de 1.000 euro per jaar besparen voor aankopen die ze toch al doen.

En sommigen van hen vragen me ook, is het mogelijk om alleen geld te besparen, of is het ook mogelijk om te besparen EN geld te verdienen? Voor hen heb ik ook een super oplossing.

Hoeveel geld zou jij extra willen verdienen per maand? 

  • 200 euro
  • 1.200 euro
  • 3.000 euro

Dit is het resultaat na het zien van het webinar

Veel gestelde vragen

Dat is geen probleem. Kies de eerste datum/tijd die beschikbaar is en meld je aan. Ondanks dat je niet aanwezig bent zal je na het webinar een mail ontvangen met de replaylink. Deze blijft 1 week voor jou beschikbaar zodat je in je eigen tijd het webinar alsnog kunt bekijken.  

Dat maakt niet uit. Je bent hier omdat je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van dit shoppingplatform. Tijdens het persoonlijke gesprek kan je al je vragen stellen en zal ik eerlijk antwoord geven. Jij maakt zelf de keuze of je hier succesvol mee gaat worden. 

Iedereen kan in principe zelf starten met dit concept. Dat heb ik zelf ook 10 jaar geleden gedaan. Ik ben er achter gekomen dat deze business wel een specifieke aanpak nodig heeft om snel tot resultaat te komen. Zelf moet je alles nog leren en gaat er veel kostbare tijd verloren. Daar wil ik je voor behoeden, want ik heb die fouten al voor jou gemaakt. Mijn kennis en ervaring wil ik met je delen als wij gaan samenwerken in één team.

Absoluut! Sterker nog door de training te volgen maak je een enorme kickstart. Je hoeft het namelijk niet eerst op de moeilijke manier te proberen. Maar kun direct gebruik maken van deze nieuwe toffe strategieën! Als jij zelf de keuze maakt dat het jou gaat lukken dan durf ik te garanderen dat het ook zo is. 

Zeker! Wat niet is kan zo maar een nieuwe start in je leven zijn. Het gaat erom dat jij de kansen ziet en ervoor wil gaan. Het kost natuurlijk tijd en je zal ook uit je comfortzone moeten komen, maar ik help je hier doorheen. Het is zeker de moeite waard!

Dat ligt erg aan hoe populair het webinar is en de feedback die ik terug krijg. Ik vind het leuk om je alles over deze business en strategie te vertellen, alleen heb ik ook nog mijn eigen netwerk verder te ondersteunen.

Het kan zijn dat ik dit webinar volgende week nog een keer geef. Maar dit kan ook de laatste keer zijn. Op de registratie pagina kan je direct zien welke dagen en tijden nog volgen. Of je het risico wilt nemen om te wachten op de volgende, dat laat ik aan jou over 😉 Ik heb altijd de REPLAY nog voor je!

Hoe werkt dit businessmodel?

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Zo verging het mij ook, nu 10 jaar geleden, toen ik voor het eerst met mijn shoppingplatform in contact kwam. Dit succesvolle businessmodel is opgezet op basis van het  netwerkmarketing principe. Netwerkmarketing als businessmodel heeft mijn hart veroverd en is de meest faire business die ik ken. 

In de video leg ik je uit waarom netwerkmarketing een goede en faire business is. Aan welke voorwaarden het moet voldoen om succesvol te worden. En wat het verschil is tussen een lineair- en progressief passief inkomen.

Het wereldwijde shoppingplatform waarmee ik samenwerk voldoet precies aan deze voorwaarden.

Netwerkmarketing is een businessmodel waarin persoonlijke aanbeveling wordt ingezet om producten of diensten van een bedrijf te promoten of te verkopen.

Het principe is vrij simpel. Als zelfstandig ondernemer promoot je producten of diensten waar je zelf enthousiast over bent. Je verdient geld (commissies) door dit product of dienst aan te bevelen. 

Door eventueel ook een team te bouwen van nieuwe netwerkers, en hen dezelfde activiteiten te leren, ga je extra inkomsten realiseren.

Iets voor jezelf beginnen

Met netwerkmarketing geniet je de vrijheid en de flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap zonder de gebruikelijke nadelen. Als zelfstandige kies je waar en wanneer je wilt werken in plaats van dat je hard werkt om je werkgever te verrijken. Al je harde werken komt jou ten goede.

In loondienst bepaalt je werkgever wat je verdient. In een netwerkmarketingbedrijf bepaal je het zelf: hoe harder en effectiever je werkt, hoe groter de financiële beloning. Dat is fair!

Je eigen netwerkmarketing business starten zonder te investeren. Geen lening, geen personeel, simpeler kan niet!

Enkele feiten over netwerkmarketing:

Get the facts

De voordelen van dit businessmodel:

Twijfel niet langer, registreer je NU voor het gratis Business Booster webinar

Want… als je blijft doen wat je deed zal alles blijven zoals het was.

Reviews

Dit is de ervaring van marketeers die reeds samenwerken met Steven Witkam en Networkbooster:

Networkbooster draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches