Steven Witkam

Lyconet Ambassador

Geld besparen en/of geld verdienen door aan te sluiten bij mijn global shoppingplatform

Mijn naam is Steven Witkam, ben 58 jaar en woon in Kortgene (Zld). Ik help andere mensen om hun dromen waar te maken door een (aanvullend) inkomen op te bouwen via Global Marketing.
Voor mij is dit het meest faire verdienmodel wat je kan voorstellen. Je wordt beloond voor je inzet en succes. Ik was niet tevreden over mijn eigen (financiële) situatie omdat ik geen enkele vrijheid had en mijzelf voorbij liep. Nu is dat totaal anders geworden. Ik heb het financieel goed en alle vrijheid. 
Zelf ben ik een rasechte ondernemer. Ik wist al vanaf mijn schoolperiode dat ik in business zou gaan. Omdat mijn ouders de derde generatie in het familiebedrijf waren in Goes was de stap logisch dat ik daarin werkzaam zou worden. 
Global marketing expert
Samen met Diny, mijn echtgenote, zijn wij ruim 35 jaar werkzaam geweest in de detailhandel in de lingeriebranche. Sinds 1 augustus 2018 hebben wij een belangrijke carrière switch gemaakt. We zijn fulltime aan de slag gegaan in Global Marketing met Lyconet.
Ik nodig je graag uit om mijn persoonlijke pagina te bezoeken en de korte introductie video van mijn business te bekijken. Na registratie start deze direct. 

Voor meer info en/of vragen, neem contact met mij op:

Vraag hieronder het GRATIS e-book aan: Global Marketing - vanuit verbinding en samenwerking

"Samen zijn we sterk"

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.