GRATIS: De 10 gouden Boostertips

Ben jij toe aan meer inkomen, een 2e geldstroom of een carrièreswitch?

Ik help jou hoe je binnen 6 maanden een extra inkomen opbouwt tot wel € 3.000,- per maand met mijn bewezen wereldwijde shoppingnetwerk.
 
Het is geen ‘rocket science’. Het hele businessmodel is gebaseerd op de werkelijke economie en iets wat wij allemaal dagelijks doen: CONSUMEREN!
 
Ik wil mijn 10 gouden Boostertips met je delen. In mijn gratis e-book heb ik deze tips voor je uitgewerkt. Met mijn 10 tips ga ik je op weg helpen en die tips gaan jou veel tijd gaan besparen.
 

Vul je gegevens in en je hebt direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier en inspiratie.

Natuurlijk behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar ons privacy beleid.

Voor meer info of vragen, neem contact met mij op:

Mobiel: 06-53294098

E-Mail: steven@networkbooster.nl

Ik heb een persoonlijke boodschap voor jou!

Herken je dit?

Jij bent op zoek naar een businessmodel waarmee je een extra inkomen kunt verdienen, een positief leven kunt leiden en echt meer vrijheid gaat ervaren. Geen luchtkastelen of vage beloftes, maar gewoon een real business die wereldwijd werkt.

4 jaar geleden ben ik mijn hart gaan volgen en heb mijn succesvolle winkels verkocht. Ik wilde terug naar de basis. Iets wat ik het allerliefste doe: andere mensen helpen en mijn kennis delen. Zodat ook zij geld gaan verdienen binnen mijn netwerk.

Het eerste jaar was ik zoekende en had niemand waar ik echt op terug kon vallen. Ik werkte dubbele uren en had vele gesprekken. Maar mijn netwerk groeide onvoldoende. Wat ik ook deed, wat ik ook probeerde, welke actie ik ook ondernam, het resultaat viel tegen. Op dat moment was dat voor mij een echte eye-opener. Als het voor mij als MKB ondernemer met 35 jaar ervaring al lastig was om mijn shoppingplatform verder te laten groeien, hoe is het dan wel niet voor jou?

Na enig zelfreflectie heb ik het roer omgegooid en niet zonder succes! Mijn netwerk is inmiddels uitgegroeid naar ruim 500 netwerkmarketeers.

Je kunt je voorstellen dat het een enorme reis is geweest de afgelopen jaren. Soms met diepe dalen en veel leermomenten. Maar het is het meer dan waard. Bij dit businessconcept komt zoveel meer kijken dan alleen maar mensen verbinden binnen je netwerk. Er zijn zoveel stappen te nemen dat veel (startende) business partners niet zien waar ze op moeten focussen en daardoor stil vallen. Dit is zo jammer en zeker niet nodig. 

Ik laat jou zien welke stappen jij moet nemen om succesvol in mijn shoppingplatform te worden. Laat je naam en e-mail adres achter en ik deel met jou mijn 10 gouden Boostertips. Zodat jij resultaat gaat bereiken waar je naar op zoek bent. Hoe jij binnen 6 maanden een extra inkomen opbouwt tot wel 3.000 euro per maand.

Reviews

Dit is de ervaring van marketeers die reeds samenwerken met Steven Witkam en Networkbooster:

Networkbooster draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches