Logo

Leon Tholenaar Review

Leon Tholenaar

Mijn Naam is Leon Tholenaar en ik ben zelfstandig ondernemer met een ambulante kaashandel en spel- en attractieverhuur. In 2014 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Steven Witkam.

Ik werd op een dag door een collega ondernemer gebeld en die vertelde mij dat hij iets bijzonders had. De volgende dag ben ik bij hem langs gegaan en heeft hij mij uitgelegd wat het was. Samen een shoppingnetwerk opbouwen op basis van dagelijkse boodschappen en dat wereldwijd. Tevens was er de mogelijkheid om zelf aan te sluiten met mijn bedrijf met een prachtig klanten loyaliteitssysteem. Ik ben een actieve ondernemer en sta open voor nieuwe ontwikkelingen.

Een week later ben ik naar een info avond gegaan en heb ik ook met Steven kennis gemaakt.Sinds die tijd ben ik steeds enthousiaster geworden, heb de kansen en mogelijkheden met dit concept gezien en nu naast mijn huidige werk zeer actief om dit verder uit te bouwen.

In de tussenliggende periode heb ik met de andere netwerkers diverse grote seminars bezocht. O.a. in Praag, Krakau en in Gelsenkirchen Duitsland. Wat een inspiratie om hier bij te mogen zijn, te leren van de beste mensen die je kan bedenken in netwerkmarketing en bovendien erg gezellig.

Ik heb nu ook een team die ik aanstuur en zo groei ik verder met mijn netwerk. Ik heb nog steeds veel contact met Steven en zijn vrouw Diny die mij helpen steeds beter te worden door samen te werken.

TOGETHER WE ARE STRONG.

Leon Tholenaar

Networkbooster draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches