Logo

Gert Staal Review

Gert Staal

Ik ken Steven via de lingeriebranche, wij hebben hierin jarenlang samengewerkt. Hij als retailer en ik als leverancier, wat altijd zeer prettig was.

Op een dag hadden wij voor de lingerie collectie een afspraak gepland, en zie ik op de parkeerplaats zijn bus staan met daarop reclame van een bedrijf in klantenloyaliteit en mijn nieuwsgierigheid was daarmee ontstaan en ben ik met Steven hierover in gesprek geraakt. Toen had ik nog geen idee dat dit bedrijf later zo belangrijk voor mij zou worden.

Onze gezamenlijke insteek is het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) te helpen om meer te doen met klantenbinding, hoe mooi is dat.

Dit 1e gesprek heeft meerdere gesprekken tot gevolg gehad, zelfs reizen naar het buitenland , trainingen, workshops, dit om maar via het bedrijf meer kennis en info te krijgen.

Als je vragen hebt, Steven maakt tijd voor je vrij en komt zijn afspraken na. Wat het mooie is van Steven, maar ook zijn vrouw Diny, ze staan altijd voor je klaar, helpen je en adviseren je waar nodig.

We hebben nu bijna dagelijks contact, we bedenken strategieën hoe het MKB verder te helpen. Steven heeft veel ervaring met het mkb, maar zeker ook veel kennis over het klantenloyaliteitssysteem.

Steven, bedankt dat je toen tijd voor mij hebt vrijgemaakt. Dit heeft geresulteerd in een zeer fijne samenwerking en ik verheug me op de toekomst.
Samen verder de business opbouwen.

Gert Staal

Networkbooster draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches