Van basic naar business booster:

Mijn naam is Steven Witkam, ben 58 jaar en woon in Kortgene (Zld). Ik help andere mensen om hun dromen waar te maken door een (aanvullend) inkomen op te bouwen via Global Marketing.

Voor mij is dit het meest faire verdienmodel wat je kan voorstellen omdat je beloond wordt voor je inzet en succes. Ik was niet tevreden over mijn eigen (financiële) situatie, had geen enkele vrijheid en liep mijzelf voorbij . Nu is dat totaal anders geworden en heb ik het financieel goed en alle vrijheid.

Zelf ben ik een rasechte ondernemer en wist al vanaf mijn schoolperiode dat ik in business zou gaan. Omdat mijn ouders de derde generatie in het familiebedrijf waren in Goes was de stap logisch dat ik daarin werkzaam zou worden. Niet dat het moest maar omdat ik dat wilde en de potentie zag.

Samen met Diny, mijn echtgenote, zijn wij ruim 35 jaar werkzaam geweest in de detailhandel in de lingeriebranche. Sinds 1 augustus 2018 hebben wij een belangrijke carrière switch gemaakt en fulltime aan de slag in Global Marketing met Lyconet. Dit is een zeer succesvol en bewezen concept.

Ja, ik wil meer info!

" Dare to dream big in this life. Dare to stretch your mind, body and spirit. If your mind is ready, you are ready "

— Steven Witkam, Global Marketing expert

Waarom is het belangrijk om met mij samen te werken?

Je hebt een wens, een droom, je wil het graag anders. Maar hoe dan? En wat is daar voor nodig? In de basis draait alles om de mindset en dat is duidelijk de eerste stap die je gaat zetten. Mij heeft het enorm geholpen om video’s te gaan bekijken en boeken te lezen van mensen die erg succesvol zijn geworden. Maar vergeet daarbij niet eerst naar jezelf te kijken en de juiste vragen aan jezelf te stellen. Je bent niet tevreden met je huidige leven/werk/relatie, maar WAT zou je dan anders willen en HOE wil je dit gaan bereiken.

Als ik nu zeg: 40 / 40 / 40. Enig idee wat ik daarmee bedoel? Ik zal het uitleggen en ik ben ervan overtuigd dat jij dit zal herkennen. Is dit jouw huidige situatie: 40 uren per week werken, dat 40 jaar lang volhouden, om daarna nog maar 40% van je salaris te krijgen als je kan gaan genieten? Dat vooruitzicht spreekt toch niemand aan? Door mijn carrière switch heb ik de oplossing gevonden en kan ik jou gegarandeerd hiermee helpen.

Dit ga ik uitleggen in mijn online trainingsprogramma en heel concreet maken wat er moet gebeuren. Het is van groot belang dat je gaat begrijpen en realiseren dat deze stap voor jou ‘life-changing’ zal zijn. Het is geen wens maar een uitdrukkelijk doel. Het zijn niet alleen de inkomsten die je gaat vergaren maar nog belangrijker: je persoonlijke groei en ontwikkeling als mens. Ik zal je de geheimen onthullen die daarvoor nodig zijn. Je maakt gebruik van je eigen ‘Roadmap to Success and Happiness’.

Ja, ik wil meer info!

Zorg voor de juiste mindset!

Wat hebben succesvolle mensen allemaal gemeen? Ze werken allemaal vanuit de juiste mindset. Wat beweegt jou om de juiste keuzes te maken?

BNI Chapter Michiel de Ruyter te Koudekerke (Zld)

Networkbooster is aangesloten bij het BNI Chapter Michiel de Ruyter te Koudekerke (Zld). Wil jij misschien ook graag een keer het netwerkontbijt op woensdagmorgen vroeg (06.30 uur) bijwonen? Dat kan! Stuur een verzoek via het contactformulier dan gaan we het regelen en ben je mijn gast!

Contact opnemen