Monica Boots

Lyconet shop advisor

Jij bepaalt jouw toekomst

Mijn naam is Monica Boots. Ik ben 53 jaar, woon in Beesel (L) en ben moeder van een zoon.

Zoals velen heb ik van vroeger uit meegekregen dat je hard moet werken voor je geld. Dit heb ik 33 jaar gedaan, hard werken voor een baas. Een baan die me geen voldoening gaf en die ik ook niet meer met plezier deed. Een baan waar ik aan het eind van de maand altijd de eindjes aan elkaar moest knopen. Ik realiseerde me dat er iets MOEST veranderen, want dit wilde ik niet meer.

Een tijdje geleden ben ik dan ook op zoek gegaan naar een oplossing waarbij ik meer vrijheid kan creëren. Werken voor mezelf, waar en wanneer ik dat wil, meer tijd hebben voor mijzelf en mijn zoon (en eventuele kleinkinderen) meer plezier hebben in het leven. Een manier om financiële zekerheid voor nu en de toekomst op te bouwen. Zo kwam Lyconet Global Marketing op mijn pad. Een prachtig concept waar ik zeker mijn toekomst in zie.

Ik help mensen geld te besparen en/of geld te verdienen. Het is mijn missie om ook andere mensen te helpen. Daarmee creëren zij hun toekomst, gaan ze hun dromen realiseren en worden succesvol.

Wil jij dit ook? Dan nodig ik je graag uit om de korte introductie video van mijn business te bekijken. Na registratie start deze direct.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

You are never too old to set another goal or to dream a new dream

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.