Leon Tholenaar

Lyconet Consultant

Geld besparen en/of geld verdienen door aan te sluiten bij mijn global shoppingplatform

Mijn naam is Leon Tholenaar en ik ben 57 jaar oud. Ik heb 16 jaar lang in de horeca gewerkt in verschillende functies. De laatste functie was assistent bedrijfsleider. Daar had ik de leiding over de partijen die door grote bedrijven werden georganiseerd.

Daar heb ik veel geleerd maar ik kwam er ook achter dat ik een goede verkoper was. Dat gaf mij het idee om niet meer in loondienst te gaan werken maar voor mezelf en dan zoveel mogelijk zelfstandig. Dat doe ik nu al ruim 23 jaar als ambulant kaashandelaar.

Na verloop van tijd ben ik daarnaast ook een attractieverhuurbedrijf begonnen. Deze run ik inmiddels ruim 17 jaar. Ik heb weken gedraaid tussen de 60 en 70 uur en op een gegeven moment ging dat niet meer.

Global Marketing

Ik moest hiervoor iets anders gaan bedenken want ik kon nog niet stoppen. Ik kwam toen in contact met Steven en Diny Witkam. Zij zijn actief in GLOBAL MARKETING en introduceerde mij in deze business. Dit had direct mijn aandacht  en ben dan ook naar verschillende meetings geweest in binnen- en buitenland.

Naast mijn huidige bedrijven ben ik mijn netwerk verder aan het uitbouwen en wil daarmee mijn pensioen goed opbouwen. Daarmee wil ik iets moois achter laten voor mijn kinderen.

Via Lyconet Global Marketing is het mogelijk om mensen geld te laten besparen op hun aankopen. Daarnaast is het mogelijk om geld te verdienen om dit wereldwijde shoppingnetwerk verder uit te breiden. Met mijn eigen bedrijven ben ik ook partnerbedrijf op dit platform.

Ik nodig je graag uit om de korte introductie video van mijn business te bekijken. Na registratie start deze direct.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

"Samen zijn we sterk"

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.