Janine Otte

Lyconet shop advisor

Geld besparen en/of geld verdienen door aan te sluiten bij mijn global shoppingplatform

Mijn naam is Janine Otte, ik ben 21 jaar. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zeeland. Sinds enige tijd ben ik actief in Global Marketing. Deze business heeft mijn leven totaal veranderd.
Zelf werk ik al sinds mijn 15e bij de Albert Heijn. Eerlijk is eerlijk, dit wil ik niet mijn hele leven blijven doen. Maar dan moet je uitkijken naar andere mogelijkheden en je kansen benutten.
Global Marketing
Een collega van mij introduceerde mij bij een Global Marketing bedrijf. Hiermee kan ik mensen geld laten besparen én verdienen op hun dagelijkse aankopen. Zowel bij online bedrijven als de lokale ondernemers en dat wereldwijd.
Mijn droom is dat ik een mooi, stabiel inkomen kan verdienen. Met meer vrijheid en onafhankelijk te zijn van anderen. Zelf een business opbouwen, samen met mensen die ook hun dromen willen waarmaken.
Ben jij benieuwd hoe ik met dit succesverhaal andere mensen help?
Bekijk de korte video presentatie om te zien hoe jij met mij gaat samenwerken. Na registratie start deze direct.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

Mindset is what separates the best from the rest

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.