Gert Staal

Lyconet junior Ambassador

Werk en vrije tijd meer in balans

Wil jij meer tijd hebben voor de leuke dingen in het leven, familie etc. en niet werken tot je met pensioen gaat? En hoe realiseer je dit dan?
Ik ben Gert Staal. 40 jaar ondernemer in het MKB, met passie voor de retail en de kleine zelfstandige ondernemer.
Wat ik de laatste jaren merk dat het MKB steeds meer veranderd. Dit komt door de toenemende concurrentie van het internet. De wereld is nu je achtertuin.
Dit vraagt om steeds meer specialistische en snellere aanpassing van de ondernemers. Men kan bijna niet meer zonder ondersteuning van een webshop. Voor een ondernemer betekent dit vaak minimaal 60 uur in plaats van 40 uur per week werken.
Dit ervaar ik zelf ook. Geen baan van 9 tot 5 en de werkdruk neemt steeds meer toe. Daarnaast minimaal 6 dagen in de week bereikbaar zijn.
Hoe ga je dit veranderen? De juiste keuzes maken of wachten tot dat je de postcodeloterij wint? Toen de juiste kans op mijn pad kwam heb ik een duidelijke keuze gemaakt. Global Marketing heeft mijn toekomst blijvend veranderd.
Ik kan nu zelf mijn toekomst bepalen en zorgen voor meer vrije tijd en financiële vrijheid.
Met welk bedrijf werk ik samen?
Als Lyconet Global Marketing agent word ik beloond voor het promoten van producten en diensten wereldwijd. Het partnerbedrijf is myWorld en is in meer dan 50 landen actief. Iedere dag groeit mijn business en dit op basis van artikelen die we dagelijks gebruiken.
Ben jij nieuwsgierig wat dit voor jou zou kunnen betekenen?
Ik nodig je uit om de korte video presentatie te bekijken. Na registratie start deze direct.

Voor meer info en/of vragen, neem contact met mij op:

"Samen zijn we sterk"

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.