Frank van den Berg

Lyconet junior consultant

Geld besparen en/of geld verdienen door aan te sluiten bij mijn global shoppingplatform

Mijn naam is Frank van den Berg. Mijn passie is van kinds af aan al hout geweest. Dat is de reden waarom ik in de interieurbouw terecht ben gekomen.

Tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds een prachtige branche waar ik met plezier in werk. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende middelgrote interieurbouwbedrijven, van meubelmaker tot projectleider.

Rondom mijn 44ste ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, zelf ondernemen in dit mooie vak. In 2017 heb ik besloten om weer in loondienst te gaan. Ik heb een prima baan in een zeer gerenommeerd scheeps-interieurbouwbedrijf.

Toch mis ik ook wel weer de zelfstandigheid en de vrijheid om de dingen te kunnen gaan doen die ik leuk vind. En minder afhankelijk te zijn van mijn baan.

Global Marketing

In 2020 ben ik in contact gekomen met Global Marketing. Ik zie hierin volop mogelijkheden om naast mijn huidige baan nog extra inkomen op te bouwen.

We werken samen met een groep gemotiveerde mensen om onze krachten te bundelen, kennis te delen, en vooral ook van elkaar te leren.

Ik geloof in de kracht van samenwerken, daarmee kunnen we meer bereiken.

Heb ik je interesse gewekt ? dan wil ik je er graag persoonlijk meer over vertellen
Ik nodig je graag uit om de korte video introductie van mijn business te bekijken. Na registratie start deze direct.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

Volg altijd je gevoel, dat is wanneer de meeste wijze beslissingen worden genomen

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.