Dénira Beerens

Lyconet junior consultant

Maak jouw dromen waar

Mijn naam is Dénira Beerens, ik ben 23 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter in Brabant.

Na het afronden van mijn marketing opleiding had ik niet direct voor ogen welke kant ik wilde opgaan, maar een ding wist ik zeker: dat ik wilde ondernemen!

Van jongs af aan heb ik meegekregen om ondernemend en zelfstandig te zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om meer vrijheid te creëren, zodat ik mijn dromen waar kan maken.

Die heb ik gevonden!

Wat is de oplossing

Ik ben in contact gekomen met een Global Marketing bedrijf. Een fantastische business waarbij ik mensen help geld te besparen én te verdienen door aankopen te doen. En dat wereldwijd!

Ben jij al nieuwsgierig? Ik nodig je graag uit om de korte video presentatie van mijn business te bekijken. Deze start direct na registratie.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

If you talk about it, it's a dream.If you envision it, it's possible.But schedule it and it's real!

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.