Wil jij met Steven contact opnemen?

Heb je een vraag of wil je met mij in contact komen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Ik geef dan zo snel mogelijk een reactie of ik neem zelf contact met je op.


  Hier staan de meest gestelde vragen:

  Ja, Networkbooster is een handelsnaam van Tell-A-Friend BV te Kortgene en is ingeschreven bij de kamer van koophandel te Middelburg onder nummer 22029020. Het BTW nummer is NL801474851B02

  Dat is afhankelijk van het doel wat je voor ogen hebt. Je bent zelfstandig marketeer en baas over je eigen agenda. Maar als je dit succesvol wil gaan doen kost het tijd. Zonder actie geen resultaat. (Bijna) Iedereen combineert dit met het huidige werk en kan prima part-time. Stelregel is dat je de eerste drie maanden hier wekelijks tijd voor vrij maakt. Aantal uren bepaal je zelf of in overleg met je contactpersoon/upline. Regelmatig iets doen is belangrijker dan af en toe veel.

  Jazeker, mits 18 jaar of ouder. Met de juiste instelling en begeleiding ga je het resultaat halen wat je voor ogen hebt.

  Het online trainingsprogramma bestaat uit 3 modules. Je bepaalt zelf welke je wilt volgen, maar de volgorde van het programma is wel bepalend om verder te komen. Je zal altijd moeten starten met ‘Basic Booster’ en daarna kan je upgraden via ‘Professional Booster’ naar ‘Business Booster’. In de training wordt dit aangegeven.

  Als je de keuze gemaakt hebt om te starten zal je duidelijke afspraken maken met je contactpersoon/upline over het vervolg. Commitment aan jezelf, maar ook aan de andere mensen die je willen helpen. Neem hierin je eigen verantwoordelijkheid, dan is succes het logische gevolg.

  Jazeker! Met een laptop, telefoon en internet heb je alles wat noodzakelijk is.

  Door middel van (persoonlijk) contact of door gebruik te maken van social media. Dit kan op vele manieren en in de Professional Booster training wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed. We hebben een handige hulpmiddel om eenvoudig je ‘wie-ken-ik lijst’ te maken. Fase 1 is connecten en in gesprek gaan met mensen. (Netwerken)

  Met behulp van je contactpersoon/upline wordt je de weg gewezen. De B.O.O.S.T.E.R. methode® is zo ontwikkelt dat je alles leert wat noodzakelijk is. Neem zelf een actieve houding aan om te willen leren en groeien. Ga stap voor stap aan de slag en neem ook de tijd. Alles in je eigen tijd en tempo.

  Ja, dat kan zeker. Goede begeleiding van je upline/aanbeveler bij aanvang is dan wel noodzakelijk. Ga dit direct samen gaat doen, dat zal heel goed zijn voor jouw motivatie en (gezamenlijk) succes.

  Goede vraag en wordt regelmatig gesteld. Piramidesystemen zijn bij wet verboden. Een netwerkstructuur wekt de indruk van een piramide, maar het is een businessmodel welke al vele jaren wordt toegepast. Iedereen heeft gelijke kansen en het is dus niet afhankelijk of je eerder gestart bent. Je inzet en strategie zijn bepalend voor het succes. Geld verdienen lukt alleen als je er ook voor werkt.

  Nee, er zijn verschillen. Bij Lyconet is er sprake van een Global Marketing Agency. Jij hoeft geen producten te verkopen. Jij promoot producten en diensten, via het shoppingplatform van myWorld en daar krijg je commissies voor. Het compensatieplan van Lyconet laat alle mogelijkheden zien. Dit Lyconet compensatieplan is via het contactformulier vrijblijvend op te vragen.

  Het risico is financieel te verwaarlozen. Starten als Lyconet Global Marketing agent is zelfs gratis. Je hebt de mogelijkheid om betaalde middelen in te zetten om sneller succes te hebben. De B.O.O.S.T.E.R. methode® geeft je structuur om dit businessmodel goed uit te rollen.

  Nee, dat hoeft niet, maar als je er al goed in bent is dat handig. De rol van de marketeer is die van ‘verbinder’. Echter, je start je eigen business en het verdienmodel gaat werken als je de juiste inspanning gaat verrichten door te verbinden via mond-tot-mond reclame. Het concept moet dus wel ‘verkocht’ worden met passie en enthousiasme.

  Bepalend is je inzet, strategie en carrièreplan. In het carrièreplan staat wat er voor nodig is om daadwerkelijk inkomsten te gaan krijgen en onder welke voorwaarden. Dit geldt niet niet alleen voor jezelf, maar ook je teamleden. Je helpt hen om geld te verdienen. Als zij geld verdienen, verdien jij ook. Op de langere termijn zorgt dit voor passief inkomen.

  Global Marketing is een businessmodel en jij kiest om hier actief in te zijn. Een ander wellicht niet. Dat is prima en respecteer dat. Iedereen mag zijn eigen keuze maken. Focus je op de mensen die jij kan helpen om hun probleem op te lossen of wensen te vervullen. Wees positief en laat andere mensen in hun waarde. Er zijn meer dan voldoende mensen waar jij mee samen gaat werken.

  Nee, niet noodzakelijk. Een account staat in de meeste gevallen op naam van een natuurlijk persoon geregistreerd. Een partner bedrijf zal een eigen account hebben. Je start jouw eigen business op en doe dat serieus met passie om succes te behalen.

  Ja, iedere burger betaalt nu eenmaal belasting. Je inkomsten zijn altijd hoger dan de belasting die je moet afdragen, Kortom… altijd interessant. Hoeveel belasting hangt af in welke belastingbox je het moet aangeven en de hoogte van het bedrag. Dit hangt volledig af van je persoonlijke situatie en is je eigen verantwoordelijkheid. Vraag eventueel advies bij een eigen financieel adviseur.