De B.O.O.S.T.E.R. methode®:

Via Networkbooster heb je een uniek concept in handen. Het Business Booster succes team maakt gebruik van de B.O.O.S.T.E.R. methode en werkt volgens deze strategie.

Wat maakt dit zo uniek?

De B.O.O.S.T.E.R. methode kan je als volgt omschrijven. Als Global Marketing Agent ga jij deel uitmaken van het wereldwijde Lyconet Global Marketing Agency. Jij bent onafhankelijk agent en zelf verantwoordelijk voor je eigen business. Vanuit Lyconet worden de basis tools beschikbaar gesteld om te starten, maar daarmee is dit zeker geen garantie voor succes.

Weet jij precies aan welke knoppen jij moet draaien om succesvol te worden in Global Marketing? In ieder geval 99% van de startende marketeers weten dat niet. En elke dag dat die helderheid er niet is, is een dag dat je niet dichter bij je dromen komt.

Business Booster team
Helderheid is key voor succes.

Denk maar eens aan alle belangrijke keuzes en beslissingen die je moet maken in je leven. De momenten dat je loopt te zoeken omdat je niet weet hoe je het moet doen zijn het vervelendste. Dagen vliegen voorbij en de zorgen en gedachtes vliegen door je hoofd. Helaas ook vaak ’s nachts…

Maar als jij precies weet welk stukje je eerst mag aanpakken vanuit 100% helderheid en verantwoordelijkheid dan heeft dit een positieve impact op alles uit deze business.

Groeien en succesvol zijn los je niet in één keer op als groot geheel, maar juist stap voor stap.

Deze methode is gebaseerd op het 7 stappenplan succesmodel in Global Marketing. Jij maakt gebruik van alle kennis en ervaring uit het Networkbooster team. Dit stappenplan staat in het gratis e-book wat je kunt aanvragen via één van onze teamleden op hun persoonlijke pagina. (Komt zeer binnenkort beschikbaar, wordt de laatste hand aan gelegd)

Benieuwd waar de letters van de B.O.O.S.T.E.R. methode voor staan?

 • Business. Global Marketing is een businessmodel.
 • Ondernemer. Je werkt via je eigen plan met een heldere doelstelling aan het realiseren van jouw droom. Als ondernemer heb jij passie voor je business en de motivatie om succesvol te worden.
 • Onafhankelijk. Jij bent verantwoordelijk en zelfstandig als business owner van je eigen Global Marketing Agency.
 • Samenwerken. “Together we are stronger” maakt het verschil. Wij zorgen dat 1 + 1 niet 2 maar 3 wordt.
 • Tijd. Jouw investering is vooral tijd en je werkt daarmee aan persoonlijke groei en succes. Stap voor stap via het concept en Business Booster systeem.
 • Energiek. Daadkracht door samenwerking met andere gelijkgestemde marketeers geeft dynamiek.
 • Resultaat. Alles bij elkaar zorgt dit voor het gewenste resultaat.
Business Booster team

Networkbooster online Academy

Het bouwen van een succesvol bedrijf kost tijd. Maar als Lyconet Global Marketing agent heb je de grootste marktpotentie in handen die je maar kan voorstellen. Het promoten van producten en diensten wereldwijd, met ons partnerbedrijf myWorld en daarvoor terugkerende commissie te ontvangen. Om succesvol te slagen, maak je gebruik van de Networkbooster Online Academy.

De volgende onderdelen staan voor je klaar:
 • Lyconet kenniscentrum. De hele Lyconet back-office stap voor stap via video’s uitgelegd. (GRATIS)
 • Basic Booster. De grondbeginselen van Global Marketing.
 • Professional Booster. Een opleidingstraject die alle onderdelen behandeld om te begrijpen waar het succes vandaan komt en hoe je dit in de praktijk gaat toepassen. Denk hierbij aan de onderdelen: Mindset, Time management, Social Media, Personal branding, div. trainingen met opdrachten.
 • Business Booster. Het unieke Networkbooster duplicatie systeem. O.a. met eigen landingspagina en webinar mogelijkheden met e-mail funnel. Volledige (geautomatiseerd) marketing systeem.
 • Teammeetings, online en offline. Workshops en trainingen. Q&A mogelijkheden.
 • Besloten facebook groep en whatapp groep. Persoonlijke begeleiding van je upline/coach.

Iedereen wordt succesvol als de juiste stappen gezet worden.

537

Aantal marketeers

18623

Aantal consumenten

45

MKB netwerk

14

Business Boosters