Logo

Wat je niet op school leert.

Op school leren we heel veel dingen en is een belangrijke basis van onze opvoeding. Op zich niks mis mee. Maar er zijn ook veel dingen die we daar niet leren: hoe wordt je succesvol.

Het is ongelooflijk belangrijk om te weten hoe belangrijk het is om te leren. Ik noem het investeren in de motivatie van jezelf. Om mij heen zie ik verhalen voor me van grote voorbeelden die van leren hun leven maakten. Je dromen waarmaken is meer dan geluk alleen.

Lessen in jezelf leren kennen. Wat zijn jouw talenten? Waar liggen je krachten en wat kan je ermee? Wat zijn passies die je kan gebruiken om geld te verdienen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar staan? Wat doe je dan? In mijn programma zijn dit de vragen waar het om draait.

Eén van de belangrijkste dingen die je niet op school leert is doelen stellen. Wat is jouw belangrijkste doel? Wat is je plan om dit te bereiken? En welke eerste kleine stap kun je vandaag zetten in de richting van jouw doel? Alles draait erom om in actie te komen. De hulp van een expert is daarom heel belangrijk. Niet omdat je goed was op school, maar juist hoe je goed kan worden in leven!

Steven Witkam

Business coach – voor een BOOST in jouw netwerkmarketing business

 

 

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Networkbooster draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches