Blogs

Met dit blog zet ik inspirerende en informatieve artikelen online.

Deze persoonlijke blogartikelen hebben allemaal te maken met mijn persoonlijke visie wat er speelt en leeft bij mensen die interesse hebben in mijn nieuwe en unieke methode om geld te verdienen. Veel leesplezier.

Succesvol busines bouwen

Succes is mogelijk door je eigen business op te bouwen

June 21, 20223 min read

Succes is mogelijk door je eigen business op te bouwen

Zelf ben ik 10 jaar geleden per ongeluk in aanraking gekomen met een wereldwijde shoppingplatform van myWorld waar ik thans succesvol mee samenwerk via Lyconet. Maar ik had eerst ook zo mijn twijfels. Ik kende het bedrijf niet en het businessmodel gebaseerd op netwerkmarketing evenmin.

10 jaar geleden begon ik dus op nul. Natuurtalent? Nee… allesbehalve! Zonder enige ervaring ben ik gewoon begonnen. Hard werken en af en toe hard onderuit gegaan. Maar dat gebeurd overal. Vooral niet opgeven bij tegenslagen en positief blijven.

Als jij ook op zoek bent naar een business waarbij het mogelijk is om extra inkomsten te ontvangen op basis van een netwerkmarketing business wil ik je adviseren te beginnen met deze paar eenvoudige regels:

1. Zoek een goed bedrijf en een goede sponsor.

Besteed wat tijd aan het onderzoeken van het bedrijf, de producten, de distributeurs en de upline voordat je gaat starten. Een goed bedrijf, een bedrijf dat je zal steunen en dat bij jou en je interesses past, is niet altijd te vinden. Wanneer je het juiste bedrijf vindt, omarm het dan en houd het met beide handen vast. Bij mijn shoppingplatform hoef ik zelf geen producten te verkopen. Ik breng klanten en bedrijven dichter bij elkaar en daarvoor ontvang ik commissies.

2. Gebruik en geloof in de producten van jouw bedrijf.

Bestel elke maand de beste producten van jouw bedrijf die je kunt veroorloven. Als je dit niet doet, ben je echt niet bereid om genoeg te investeren in jouw bedrijf om te slagen. Je moet een persoonlijke getuigenis hebben over je producten en wat ze voor jou doen. Dat wordt onmogelijk als je de producten niet eens gebruikt. En je kunt niet verwachten dat iemand ze bestelt als jij dat zelf ook niet doet. Bij mijn shoppingplatform is dat heel eenvoudig. Met meer van 150.000 aangesloten bedrijven in 50 landen met allemaal producten die ik toch al gebruik geeft dat alleen maar voordeel.

3. Vertel iedereen om je heen waar je enthousiast over bent.

Je zou verbaasd kunnen zijn te ontdekken wie er geïnteresseerd is om meer te horen.

Als je al een lange tijd worstelt in netwerkmarketing en je hebt je kring van vrienden en familie allemaal al benaderd, dan is dat OK. Laat ze weten waar je mee bezig bent, maar val ze er niet mee lastig. Laat ze naar je toekomen als ze zien dat je het goed doet. Er zijn veel andere manieren om mensen te vinden om mee in contact te komen, dus je hoeft je business niet uit te leggen aan iemand die niet geïnteresseerd is. De vraag die ik vaak stel is: Doe jij wel eens boodschappen? En ontvang jij dan op die aankopen cashback? Dan is de interesse snel gewekt. En als men vraagt of je naast besparen ook nog geld zou kunnen verdienen? Dan heb ik voor hen een super oplossing en kunnen we een afspraak plannen voor een presentatie of webinar.

4. Beloof om bij het bedrijf te blijven en werk aan jouw business als een echte ondernemer.

Zie je nu waarom het zo belangrijk is om een geweldig bedrijf te vinden met een groot marktpotentieel?
Wist je dat de kans dat een nieuw traditioneel bedrijf 5 jaar lang succesvol is, minder dan 95% is?

Maar als je 10 jaar bij hetzelfde netwerkmarketingbedrijf blijft, heb je 95% kans om het hoogste niveau van het compensatieplan van je bedrijf te bereiken, wat meestal veel meer is dan een riant inkomen. Dat klinkt als een behoorlijk goed pensioenplan voor mij. In mijn shoppingplatform werkt het compensatieplan zo dat je gelijktijdig een mooi maandinkomen realiseert en tevens een opbouw doet voor passieve inkomsten op een iets langere termijn.

Maar als jij meer mogelijkheden wil onderzoeken, hou je dan aan de 4 vermelde regels. Het helpt jou een goede keuze te maken en als ik daar mijn bijdrage aan kan leveren ben ik al tevreden. Laat mijn succes ook jouw succes worden.

blog author image

Steven Witkam

Steven is al ruim 10 jaar actief in aanbevelingsmarketing. Hij schrijft regelmatig over dit onderwerp en zijn bevindingen.

Back to Blog

Networkbooster is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02

CONTACT: Steven Witkam | 06-53294098 | [email protected]


© 2024: NETWORKBOOSTER • Algemene voorwaardenPrivacy beleidCookie beleid