Blogs

Met dit blog zet ik inspirerende en informatieve artikelen online.

Deze persoonlijke blogartikelen hebben allemaal te maken met mijn persoonlijke visie wat er speelt en leeft bij mensen die interesse hebben in mijn nieuwe en unieke methode om geld te verdienen. Veel leesplezier.

blog image

Doorzettingsvermogen en enthousiasme

April 29, 20222 min read

Gewoon nooit opgeven!

Doorzettingsvermogen is standvastigheid om iets te doen, te bereiken ondanks de moeilijkheden die op je pad komen.

In ons persoonlijke leven en in het zakelijk leven is doorzettingsvermogen en de juiste focus hebben belangrijk om je doelen te bereiken.

Bij netwerkenmarketing is het niet anders, ongeacht de tijd die je eraan besteed, de energie die je ervoor gebruikt, de inspanning die je ervoor doet of de resultaten die je ermee bereikt. Neem bijvoorbeeld je inzet, geduld en hard werken bij het opzetten van je business.

Sommige mensen vragen mij wel eens: “hoe doe jij dat?” 
“Hoe heb jij het doorzettingsvermogen om zo kalm te blijven en alles onder controle te hebben?”

Ik antwoord dan altijd: “Als je iets leuk vind en het is je passie dan ga je er voor de volle 100% voor!” Naast het vertrouwen dat je voorbereid bent voor de ups en downs in je business moet je hard werken om je doelen in je netwerkmarketing business te bereiken die je wil realiseren.

Geloof in jezelf!

Maar hoe blijf je dan zo enthousiast in netwerkmarketing? Dan is mijn antwoord: “Geloof in jezelf”.
“Zet je doelen helder neer”. “Neem je verantwoordelijkheid als mens maar ook op zakelijk gebied”.

Wat ik vaak zie en hoor dat mensen alleen maar leven van weekend naar weekend, of dromen over hun volgende vakantie. Alsof het leven alleen maar om de leuke momenten gaat. Denk hier maar eens over na. In één dag zit 24 uren en als je deze gaat onderverdelen dan kom je er achter dat het leven snel gaat. Efficiënt met je tijd omgaan is essentieel.

We moeten af van het idee dat netwerkmarketing alleen is voor ondernemers of mensen met een goed gevulde portemonnee. Stop met denken dat jij de enige bent met bijvoorbeeld financiële problemen of unieke omstandigheden. Iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met obstakels en uitdagingen. Maar vergeet niet, elke dag is een nieuwe dag met volop kansen.

Dat maakt netwerkmarketing ook zo leuk met enthousiasme en doorzettingsvermogen bouw jij een heel netwerk. Met als resultaat een heel mooi extra inkomen.

blog author image

Steven Witkam

Steven is al ruim 10 jaar actief in aanbevelingsmarketing. Hij schrijft regelmatig over dit onderwerp en zijn bevindingen.

Back to Blog

Networkbooster is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02

CONTACT: Steven Witkam | 06-53294098 | [email protected]


© 2024: NETWORKBOOSTER • Algemene voorwaardenPrivacy beleidCookie beleid