Bart Hartman

Lyconet junior consultant

Start vandaag nog met het bouwen aan je eigen toekomst!

Mijn naam is Bart Hartman, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Colijnsplaat. (Zld) Mijn persoonlijke kenmerken zijn eerlijk, sociaal, loyaal en betrouwbaar. Ik hecht veel waarde aan mijn gezondheid, vrijheid en onafhankelijkheid. Daarnaast hou ik van wielrennen, voetbal en fotograferen.

Na de middelbare school deed ik de opleiding tot automonteur en werkte ik in een garage. Tijdens dit werk werd ik meermaals slecht behandeld, door die gebeurtenis wilde ik niet langer afhankelijk zijn van de mensen die boven me stonden en wilde ik graag zelfstandig gaan werken.

Ik had alleen geen idee wat ik wilde doen en hoorde dat ondernemen vaak grote risico´s en investeringen met zich meebrengt. Gelukkig kreeg ik korte tijd later de kans om te starten als Lyconet Global Marketing Agent, dit kon op een laagdrempelige manier en zonder veel risico. Met dit werk promoot ik zelfstandig producten en diensten, help ik consumenten te besparen op hun dagelijkse aankopen en betrek ik lokale ondernemers om via klantenloyaliteit financieel gezond te blijven.

Na het starten als Global Marketing Agent ben ik ook actief gaan werken aan mijn persoonlijke groei, door mijn mindset te verbeteren weet ik nu de negatieve gebeurtenis uit mijn jeugd echt om te zetten naar een positief doel, namelijk: het streven naar vrijheid en onafhankelijkheid!

Wil jij weten of Global Marketing ook iets voor jou is? Bekijk dan de korte videopresentatie, deze start direct na registratie. Na het zien van de presentatie zou ik de mogelijkheden graag persoonlijk met je bespreken.

Voor meer info en vragen kun je contact met mij opnemen:

"Work hard, dream big"

Geld besparen

Wil jij gebruik maken van een heel eenvoudige manier van shoppen met Cashback en Shoppingpoints? Bekijk de presentatie en registreer je daarna GRATIS. Meer voordeel krijgen voor hetzelfde geld was nog nooit zo eenvoudig. Bij lokale MKB partner bedrijven en de grootste online webshops.

Vraag hier je GRATIS Cashback Card aan

GELD VERDIENEN

Als je de videopresentatie bekeken hebt en je wilt nu GRATIS starten als Lyconet Global Marketing Agent? Registreer je dan via onderstaande button en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder op weg naar succes.

Word nu Lyconet Global Marketing Agent

Noot: dit is alleen mogelijk als je nog GEEN registratie hebt bij myWorld en/of Lyconet. Vraag mij om meer info als het niet lukt.